Scholen

Introductiedagen
Het schooljaar begint goed met een introductiedag van Kuijpers Sports. Het programma kan geheel in overleg worden samengesteld. Met een stormbaan is er altijd een succesvolle eyecatcher aanwezig. Maar ook de vele teambuildingsspellen kunnen worden ingezet voor een onvergetelijke kennismakingsdag. Daarbij hebben wij voor iedere leerling toegankelijke spellen. Sportief, creatief en educatief. Dus ook voor de minder atletische deelnemers genoeg leuke spellen om aan deel te nemen en hun ei in kwijt te kunnen. Zo is de introductiedag voor iedereen een super start van het nieuwe schooljaar.

Sportdagen / Koningsspelen
Sportdagen of koningsspelen bieden wij in verschillende vormen aan zodat er voor iedere school een gewenst programma is. Hierbij kunnen wij van Kuijpers Sports alle zorg uit handen nemen en de dag compleet verzorgen. Begeleidt door onze professionele instructeurs, met ludieke activiteiten en prijzen voor de winnende teams.

Het is ook mogelijk dat vanuit school de vakdocenten de spellen begeleiden met materialen en handleidingen geleverd. Of begeleidt door sportklassen van een hogere klas waarbij zij ervaringen opdoen met les- en leidinggeven. Iedere school kan zo zijn afwegingen maken om een goede sportdag neer te zetten.

Clinics
Voor sportklassen bieden wij clinics en workshops aan. Deze clinics gaan inhoudelijk meer in op de achtergrond van de sport, de regels en de speelwijze. Zo leren de deelnemers nieuwe sporten kennen en doen ze kennis op van het ontstaan van deze sporten. Zo zijn er clinics Lacrosse maar ook Rugby, Basketbal en Kickboksen.

Jaarafsluiting
Sluit het leerjaar leuk af met de klas. Dit kan met luchtkussen, bubbel voetbal of een zeskamp op school zelf of op het strand. Of huur één van onze luchtkussens om lekker los op te gaan. Ook zeer geschikt voor examenstunts.

Funslang tijdens de introductiedag
Teambuilding buizenspel
Duobroeken zeskamp