Bedrijven

Vergaderen
Op verschillende locaties in Noord-Holland bieden wij vergaderzalen aan. Hierbij zijn er tal van mogelijkheden omtrent catering. Iedere locatie heeft zijn eigen unieke uitstraling. Voor, tussendoor en/of na de vergadering kan er een passende activiteit worden geïntegreerd. Hierbij stellen wij een programma op wat naadloos aansluit op het thema of doelstelling van de bijeenkomst. Zo wordt de dag naar eigen wens ingevuld. Neem voor alle mogelijke locaties, catering en activiteiten vrijblijvend contact met ons op.

Afdelingsuitje
Willen jullie met de afdeling een sportieve en ludieke middag beleven dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Kuijpers Sports heeft verschillende leuke activiteiten en clinics voor bedrijven. Zeskampen, workshops en teambuildingsactiviteiten. De meeste van onze activiteiten zijn toegankelijk voor alle deelnemers. Sluit de dag lekker af met een BBQ of een buffet. Ook hier zijn tal van mogelijkheden.

(familie)Bedrijfsdag
Willen jullie met het hele bedrijf een onvergetelijke dag beleven? Dat kan! Eventueel ook op eigen locatie. Wij verzorgen ook voor grote groepen toernooien en workshop evenementen. Er zijn meerdere manieren om dat in te vullen. Zo hebben wij voor de kinderen ook tal van activiteiten zoals schminken, knutselen en luchtkussens. Naast het sportieve gedeelte kunnen ook de wensen betreft locatie en catering met ons besproken worden zodat wij er gezamenlijk een memorabele dag van kunnen maken.

Lacrosse Clinic voor bedrijven
Lopend buffet Telstar