Bedrijven

Vergaderen
Op verschillende locaties in Nederland bieden wij vergaderzalen aan. Hierbij zijn er tal van mogelijkheden omtrent catering. Iedere locatie heeft zijn eigen unieke uitstraling. Voor, tussendoor en/of na de vergadering kan er een passende activiteit worden geïntegreerd. Hierbij kunnen wij in overleg kijken wat naadloos aansluit op het thema van de bijeenkomst. Zo wordt de dag helemaal naar eigen wens ingevuld. Neem voor alle mogelijke locaties, catering en activiteiten vrijblijvend contact met ons op.

Afdelingsuitje
Als jullie met het team een sportieve middag willen beleven dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Kuijpers Sports heeft verschillende clinics die leuk en leerzaam zijn. Ook bieden wij meerdere sportieve en creatieve activiteiten aan voor een onvergetelijke middag voor het personeel. De meeste van onze activiteiten zijn toegankelijk voor alle deelnemers. Sluit de dag lekker af met een BBQ of een buffet. Ook hier hebben wij tal van mogelijkheden.

Bedrijfsdag
Willen jullie met het hele bedrijf een sportieve dag beleven? Dat kan! Wij kunnen ook voor grote groepen een complete dag verzorgen. Er zijn meerdere manieren om dat in te vullen. Naast het sportieve gedeelte kunnen ook de wensen betreft locatie en catering met ons besproken worden zodat wij er een memorabele dag van kunnen maken.

Creatieve teambuilding personeel Amsterdam
Clinic Lacrosse
Lopend buffet