Bubbel voetbal Castricum

Bubbel voetbal op het strand van Castricum is een garantie op een super leuk teamuitje! Dit hilarische spel moet je een keer gespeeld hebben.

Als speler kruip je in de bal en ga je als eerst wennen door te vallen en weer op te staan. Op deze wijze krijg je vertrouwen en kun je op een veilige manier dit spel beleven. Daarnaast zijn er nog spelvormen als botsen, rollen en estafettes.

Bubbel voetbal is als toetje een geweldige afsluiter. Twee teams staan op de achterlijn. Op het fluitsignaal van de spelleider ren je zo hard als je kan naar de bal in het midden. BAM!!! Botsing. Snel weer opstaan en door voetballen. Probeer te scoren en zelf geen doelpunten tegen te krijgen. Dit doe je natuurlijk door de tegenstander omver te kegelen op het moment dat hij wilt gaan schieten. Maar kijk uit dat jezelf wel op de been blijft!

Bubbel voetbal is een succes voor vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes en teamuitjes. Maar ook als afsluiting van het schooljaar of tussen de vergadering even uitrazen. Daarbij kunnen wij de zorgen uit handen nemen door het volledige programma te verzorgen. Het is ook een optie om de ballen te huren en zelf ermee in de weer te gaan. Naast het strand van Castricum kunnen wij ook bij u op locatie komen. Voor scholen, sportverenigingen of een kinderpartijtje komen wij graag naar u toe.

Strand dagje uit met vrienden
Voetbalvereniging bubbel voetbal