Teamchallenge

Saamhorigheid op de werkvloer is een belangrijke factor om als bedrijf en als team te presteren. Met een teamworkmiddag kunnen jullie de onderlinge sfeer verhogen en de samenwerking van het personeel verbeteren. Wij realiseren dit met een middag van sport en spelactiviteiten gericht op samenwerking, communicatie en plezier. In een gevarieerd programma kan iedereen zijn ei kwijt. Hierbij is er ook een onderlinge competitie wat het extra leuk maakt om van elkaar te winnen.

Door deze teamwork activiteiten gezamenlijk uit te voeren leer je elkaar (ook eens) op een andere manier kennen. Hopelijk wordt door succesbeleving, prestaties, competitie en onvergetelijke acties dit positieve gevoel en het enthousiasme meegenomen naar het dagelijks werk. Op deze speelse wijze zal dat ten goede komen aan de sfeer, de prestaties en dus ook de resultaten.

Deze teamworkmiddag is perfect om voor, tussendoor of aansluitend op vergaderingen te plannen. Zo krijgt de vergadering ook een extra lading. Zo kunnen wij ook een thematisch programma maken aansluitend op de vergadering. Verder zijn deze teamworksessies zowel binnen als buiten uitvoerbaar.

Teamwork Velsen vitaal
Teamwork

Teambuilding buizenspel