Watersporten

Surfen

Surf jezelf in the spotlights in Zandvoort. Voor (vrienden)groepen en individuen bieden wij surflessen en verhuur van materiaal aan. Surflessen kunnen eenmalig gevolgd maar kan ook in een reeks van een X-aantal lessen geboekt. Voor een vrijgezellenfeest, teamuitje met werk of de vereniging hebben wij ook spot goedkoop aanbod van surflessen. Alle surflessen zijn te combineren met andere watersporten en strandactiviteiten.

Raften

Raften is een te gekke ervaring om met een team te beleven. Iedereen in de raft is belangrijk en heeft een taak. Met zijn allen moet gewerkt worden om succesvol de raft te besturen. Als dit lukt geeft dat een enorme kick en blijdschap. Loon naar werken. Zo krijgt de teambuildingsdag een extra dimensie.

Suppen

Bij ons kun je ook op de Noordzee suppen. Een stevige plank onder je voeten om lekker staand de zee over te peddelen. Met familie, vrienden of collega’s een leuke ervaring op het water. Met onze super SUP kunnen jullie allemaal tegelijkertijd op dezelfde SUP het water op. Hierbij is enige samenwerking nodig om met zijn allen vooruit te komen en erop te blijven.

Golfsurfen in Zandvoort
SUP XL huren spot goedkoop Zandvoort
Boot varen in Zandvoort, spot goedkoop