Sportdag

Voor grote groepen organiseert Kuijpers Sports memorabele sportdagen. Met diverse teambuildingspellen en hilarische activiteiten kan deze dag niet meer stuk. Het programma is in samenspraak in te vullen en ook de wijze van uitvoeren van de sportdag kan naar eigen wens worden ingevuld. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke dag vol sport en spel tijdens het actief samenzijn.

Kuijpers Sports realiseert nu al, enkele jaren met succes, in de regio Haarlem en Velsen voor meerdere onderwijsinstellingen sportdagen. Dit gebeurt in verschillende vormen. Denk aan introductiedagen voor eerstejaarsleerlingen. Iedereen zal zich, tijdens een gezellige introductiedag, direct thuis voelen op de school.

Maar ook in latere klassen is een sportdag een perfect middel om een goede uitstraling en gevoel bij de school te krijgen.

Voor internationale bedrijven organiseren wij ook op maat gemaakte sportdagen in o.a. Halfweg, Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Een sportdag is een ideaal moment om collega’s uit binnen-/buitenland te ontmoeten op een centraal punt. Goed na een vergadering of trainingsweekend als afsluiter.

U wilt dit niet missen! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande link