Bubbel voetbal Velsen

Bubbel voetbal in Velsen is een garantie op een super leuk teamuitje! Dit hilarische spel moet je een keer gespeeld hebben. Dit kan op de velden van de eigen vereniging maar ook op het strand is het geweldig om te bubbel ballen.

Als speler kruip je in de bal en ga je als eerst wennen door te vallen en weer op te staan. Op deze wijze krijg je vertrouwen en kun je op een veilige manier dit spel beleven. Daarnaast zijn er nog spelvormen als botsen, rollen en estafettes.

Bubbel voetbal is als toetje een geweldige afsluiter. Twee teams staan op de achterlijn. Op het fluitsignaal van de spelleider ren je zo hard als je kan naar de bal in het midden. BAM!!! Botsing. Snel weer opstaan en doorvoetballen. Probeer te scoren en zelf geen doelpunten tegen te krijgen. Dit doe je natuurlijk door de tegenstander omver te kegelen op het moment dat hij wilt gaan schieten. Maar kijk uit dat jezelf wel op de been blijft!

Bubbel voetbal is een succes voor vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes. Maar ook als afsluiting van het schooljaar of voetbalseizoen. Daarbij kunnen wij de zorgen uit handen nemen door het volledige programma te verzorgen maar het is ook een optie om zelf met de ballen in de weer te gaan.

Actief kinderfeestje in Haarlem
Bubbel voetbal is een spel waarbij de mens in een opblaasbare bal loopt